S.V. Hillegom

Geslaagd S.V. Hillegom schoolhandbaltoernooi

14 april 2016 20:56 0 reacties

Op Woensdag 13 April werd het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi van S.V. Hillegom op sportpark „de Zanderij“ gespeeld. Met de deelname van 8 Hillegomse basisscholen, 22 teams uit groep 3 tot en met groep 8  kan de organisatie van een geslaagd toernooi spreken. In het lentezonnetje werden door 200 kinderen diverse leuke en spannende wedstrijden gespeeld. De vele ouders, opa’s en oma’s die aanwezig waren genoten met volle teugen. Het was mooi om zoveel kinderen fanatiek aan een sport te zien doen. Na afloop van het toernooi kregen alle deelnemers een sleutelhanger als dank voor hun deelname en voor elke school was er uiteraard een beker. Voor de afdeling handbal was dit toernooi een positieve boost en een erkenning dat zij op de goede weg zijn om de handbal weer op de Hillegomse kaart te zetten.

Terug naar nieuws in de categorie

Brochures & Social Media